skip to Main Content

Op vrijdag 6 september: open dag. het atelier is dan open voor iedereen die een kijkje wil nemen in mijn atelier!

Wil je zelf met familie of vrienden een workshop organiseren of heb je zin om zelf iets te doen, kijk in de agenda of je een workshop ziet die je wilt volgen.
Voor alle workshops geldt: minstens 3 aanmeldingen per workshop.

Je komt zelf op een goed idee en je wilt een bedrijfsuitje organiseren, dan ben je van harte welkom. Vertel wat je wilt en met hoeveel mensen/ kinderen je wilt komen en samen kijken we naar de mogelijkheden en … die zijn er genoeg!

Bel even naar mij en kom langs om, met een kopje koffie of thee, je plannen voor te leggen.

Je kunt je aanmelden via de mail of telefoon:
kussenbabas@versatel.nl   – 06 14 66 76 49

Vrijdag 6 september open dag in de Waterkant. Alle ateliers zijn dan open en je kunt een workshop volgen van !8.00 tot 19.00 uur. We werken op muziek en je kunt je gevoel volgen. deze workshop is om je los te maken en je niet belemmerd voelt omdat je denkt dat je niet kunt tekenen en schilderen. Dus kom vrijblijvend binnen en doe mee.

Binnenkort komt kunstenaar en grafisch ontwerpster Lisa Baijs een les te geven als gastdocent. Zij geeft les in linoleum snedes. In de eerste les legt Lisa uit wat een linosnede is en hoe je het linoleum gaat bewerken. Dat doe je met een guts. in de tweede les gaan de kinderen het door hun gemaakte ontwerp, afdrukken met een speciale inkt. Voor de twee lessen betaal je € 20.00 inclusief materiaal.

Je kunt je opgeven bij Inge

06 14667649

 

Op aanvraag: batik workshops. Op traditionele oude Indische manier maak je met was mooie afbeeldingen op stof. De kosten zijn inclusief materiaal, een kop koffie of thee met, natuurlijk! een  Indische lekkernij € 20.00 per persoon.

Back To Top
X